Vihersisustus

Vihersisustamisella voidaan saavuttaa merkittäviä tuloksia työpaikan tunnelman, viihtyvyyden ja työtehon parantamisessa. Onhan tämä salainen ase käytössä jo teidän yrityksessänne?

Viherkasvien käytöllä on vaikutusta tilan akustiikkaan, ilmanlaatuun ja yritysimagoon. Inspiroiva ja hyvinvointia parantava työympäristö on mahdollista luoda huonekasveja apuna käyttäen lähes mihin tahansa tilaan. Lattia-alan ollessa tehokkaassa käytössä voidaan huonekasvit sijoittaa sermeiksi tilanjakajien asemaan tai amppelikasvit elävöittämään tilaa ilmasta käsin. Upea vihersisustus on toisinaan yksi ainoa hyvin suunniteltu viherkasvi-istutus tai kasviasetelma, joka mittasuhteiltaan ja muotokieleltään sopii tilan sisustukseen, toisinaan se taas on kymmenien istutusten muodostama kokonaisuus.

Riippumatta vihersisustettavan tilan koosta, haluamme viherkasvien tuovan iloa pitkään – sen vuoksi valitsemme kanssasi mieluiset viherkasvit ja ruukut, jotka ovat kauniita, kestäviä ja turvallisia sekä halutessasi myös allergiavapaita.

Ota yhteyttä vihersisustajaan ›

 

 

Viherkasvit

Onnistunut vihersisustus on esteettisesti kaunis. Taustalla on kuitenkin myös paljon vihersisustajan ammattitaitoa vaatineita päätöksiä, joita julkisten tilojen ja yritysten kasveja ihaillessa ei aina tule ajatelleeksi. Upeat kasvit on valittu tilojen olosuhteet huomioiden, vähän valoa vaativat kasvit pimeämpään paikkaan ja paljon valoa vaativat kasvit paahteiseen paikkaan. Hyvät kasvuolosuhteet kullekin kasvilajille takaavat vihersisustuksen pitkäikäisyyden. Terveet, elinvoimaiset kasvit ilahduttavat myös helppohoitoisuudellaan.

Kuvailemalla meille toiveitasi vihersisustettavan tilan suhteen, autamme valitsemaan kasvit, jotka sopivat tarpeisiisi sekä sisustuksellisesti että tilan valo-, lämpö- ja muut olosuhteet huomioon ottaen.

Kysy meiltä viherkasveista ›

 

 

Ruukut

Ruukun valinnan merkitystä onnistuneen lopputuloksen kannalta ei voi liikaa korostaa. Ruukku on paljon enemmän kuin vain hyvät kasvun edellytykset kasville mahdollistava astia, se on kuin kaunis huonekalu. Ruukkuja valittaessa kasvin lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää sekä sisustettavan ympäristön kokonaisuuteen että yksityiskohtiin.

Ruukkumallistomme on valittu tarkasti. Seuraamme alan trendejä ja vaadimme ruukuiltamme ekologista tuotantoa sekä kierrätysmahdollisuutta.

Kysy lisää ruukun valinnasta ›
Selaa katalogia »

 

 

Silkkikasvit

Valon puute tai viherkasvien hoidon järjestäminen voivat olla joskus esteitä aitojen viherkasvien hankinnalle. Vihersisustaminen on kuitenkin tällöinkin mahdollista, sillä laadukkaat silkkikasvit näyttävät nykyisin erehdyttävästi aidoilta kasveilta. Useissa laadukkaissa silkkikasveissa kasvin runko on valmistettu kuivatusta luonnonmateriaalista ja vain lehdet ovat keinomateriaalia.

Silkkikasveilla sisustettaessa tilan ominaisuudet eivät aiheuta rajoitteita. Valikoimastamme löytyy palosuojattuja sekä UV-suojattua silkkikasveja, jotka soveltuvat julkisiin tiloihin. Nämä silkkikasvit säilyttävät luonnollisen näköisen värinsä pitkään paahteisissakin paikoissa.

Suunnittelemme ja toimitamme silkkivihersisustuksia koko Suomen alueelle.

Kysy meiltä silkkikasveilla sisustamisesta ›