Viherseinät ja viherkalusteet

Haluatko tiloihinne uniikin ilmeen, joka viestii trendien aallonharjalla oloa? Intohimonamme on seurata jatkuvasti vihersisustamisen uusia mahdollisuuksia ja luoda toteutuksia, jollaisia ei muualla näe. Viherseinät ja viherkalusteet ovat elävää taidetta, joiden ympärillä ihmisillä on hyvä olla.

 

 

Viherseinät

Jos olet joskus viipynyt pidempään viherseinän läheisyydessä, olet saattanut aistia hapekkaamman ja puhtaamman ilman. Kasviseinät puhdistavat tehokkaasti epäpuhtauksia ilmasta ja sitovat ilman hiilidioksidia. Myös ilmankosteus kohoaa, mikä helpottaa kuivasta huoneilmasta kärsivien oireita.

Kasviseinien käyttäminen vihersisustamisessa mahdollistaa monenlaisten tilojen vihersisustamisen silloinkin, kun lattiatilaa on rajallisesti. Käytä siis neliöt hyvin ja luo katseenvangitsija seinälle.

Meillä viherseinät räätälöidään aina yksilölliset toiveesi huomioiden. Vaikka kasviseinä on totuttu näkemään suorakaiteen muotoisena, mikään ei estä käyttämästä vihreän pinnan taustana pilareita tai kaarevia muotoja. Kerro rohkeasti ja haasta meidät, jos haaveilet seinästä, jota muilla ei vielä ole.

Kysy lisää viherseinistä ›

 

 

Sammalseinät

Aidolla sammaleella elävöitetty seinä tuo palan metsää sisälle. Ilman hoitoa pärjäävä sammalseinä tai sammaltaulu on valinta helppoutta arvostavalle. Valovaatimusta ei ole eikä vedensaannistakaan tarvitse huolehtia. Luonnollinen sammal on akustinen materiaali ja parantaa näin tilan akustiikkaa perinteistä taulua paremmin. Sammaltaulut voidaan tarvittaessa toteuttaa myös akustiikkalevyn päälle.

Kysy lisää sammalseinistä ›

 

 

Viherkasvikalusteet ja vihertaulut

Viherkalusteet ja vihertaulut ovat uusimpia tulokkaita vihersisustamisessa. Hyödyntämällä seinäpintaa, yhdistelemällä kasveja istuinpenkkeihin tai lisäämällä kasvit valaisimeen saadaan aikaan mielenkiintoa herättäviä katseenvangitsijoita.

Vihertaulut ovat seinälle kiinnitettäviä eläviä taideteoksia, kuin pieniä viherseiniä, joita reunustavat tyylikkäät kehykset. Yksilölliset toiveet huomioiva viherkasvien valinta tekee tauluista uniikkeja.

Kysy lisää viherkasvikalusteista ja vihertauluista ›