Viherpalvelut ulkotiloissa

Säähän emme voi vaikuttaa, mutta siihen voimme, että kasveilla on mahdollista säväyttää ympäri vuoden myös ulkona. Tunnemme suomalaiset olosuhteet ja haluamme olla auttamassa sinua tai yritystänne valitsemaan ulkoistutukset, jotka tuovat iloa kaikkiin vuodenaikoihin.

Värit vaikuttavat tutkitusti mielialoihimme, joten kasvien ja kukkien valinnalla saadaan aikaan erilaisia tunnetiloja ja elämyksiä. Kevään ensimmäiset narsissit ja talvikaudella menestyvät kanervat ovat piristys, joka räntäsateen keskellä taatusti huomataan. Kesällä kasveilla vaikutuksen tekemiseen on lähes rajattomat mahdollisuudet.

Olemme erikoistuneet luomaan urbaaneja puutarhoja keskelle kaupunkia, mutta viihdymme hyvin myös perinteisten puutarhatöiden parissa pihamailla. Tunnemme eri kasvilajien vaatimukset ja huolehdimme siitä, että ulkokasvit on aina valittu toiveidesi mukaisesti kasvukauden ja -alueen olosuhteet huomioiden.

Pyydä puutarhuri paikalle ›

 

 

Näyttävät sisäänkäynnit

Ensivaikutelma syntyy sekunneissa ja muodostaa suodattimen, jonka läpi arvioimme kaikkea tulevaa.Vihersisustus Hetki luo yrityksellesi sisäänkäynnin, jolle saapuessa asiakkaat ja henkilökunta tuntevat itsensä tervetulleiksi. Upeat, hyvin hoidetut kasvit ruukuissa ovat merkittävässä roolissa luomassa positiivisen ensivaikutelman syntymistä.

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran – tehdään se hyvin yhdessä ›

 

 

Tunnelmalliset terassit

Ottamalla kasvit ja ruukut osaksi terassien ja parvekkeiden kalustusta, saadaan olohuonemaista sisustustunnelmaa tuotua ulkotiloihin. Tilanjakajaruukkuja, betoniruukkuja ja värikkäitä ulkoruukkuja on saatavilla monessa eri koossa. Myös värisävyjä ja muotoja tunnelman muokkaamiseen riittää. Suo hetki suunnittelulle kanssamme, niin autamme ja ideoimme tiloihisi uuden vihreämmän ilmeen, joka kutsuu viihtymään.

Kysy lisää terasseille ja parvekkeille sopivista viherratkaisuista ›

 

 

Puutarhatyöt

Tarvitko apua puutarhassa? Vihersisustus Hetki tuntee kasvien tarpeet puutarhassa ja auttaa asiakkaitaan ulkoistutusten hoidossa ja kunnostamisessa. Jos kasvien leikkaaminen, uudelleenistutukset ja kasviryhmien suunnittelu askarruttaa, ota meihin yhteyttä.

Erityisen ylpeitä olemme siitä, että upeiden ruukkujemme ansioista voimme luoda puutarhoja myös keskelle asfaltoituja, urbaaneja ympäristöjä.

Apua puutarhatöihin ›