Hetken tarina

Nuorena ajattelin, että kutsumukseni on lähteä hoitoalalle. Minusta tuli kuitenkin vihersisustaja-hortonomi ja yrittäjä. Jälkeenpäin olen huomannut, että hyvin samojen arvojen ja teemojen ympärille urani rakentui, vaikkei minusta hoitajaa tullutkaan. Me ihmiset tarvitsemme kasveja voidaksemme hyvin. Vihersisustuspalveluiden kautta pääsen tiimini kanssa auttamaan ihmisiä ja kasveja voimaan paremmin, ja se tekee tästä työstä todella palkitsevaa.

On etuoikeus saada viettää päivät kauniiden asioiden ympäröimänä ja nähdä, miten ihmisten silmät syttyvät loistamaan sen äärellä, mitä vihersisustamisella saadaan aikaan. Toivottavasti sinunkin ympärilläsi on tätä samaa kauneutta – jos ei, onneksi apu on lähellä. Sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa olevan Vihersisustus Hetken palvelut on tarkoitettu sekä yrityksille että yksityishenkilöille, joten olethan rohkeasti yhteydessä meihin kaikissa vihersisustamiseen liittyvissä tarpeissasi.

Halu kiireettömyyteen asiakkaan kohtaamisessa ja tinkimättömyyteen työn laadussa ovat Vihersisustus Hetken synnyn taustalla. Vuosien varrella olen huomannut, että asiakkaan tarpeisiin perehtymiselle tulee olla riittävästi aikaa, jotta päästään parhaisiin tuloksiin.

Tilaan oikein valitut kasvit ja niiden hoitaminen ovat ydinosaamisemme, joka on karttunut tuhansien kädet mullassa vietettyjen hetkien ja jatkuvan opiskelun kautta. Työskentelemme sen puolesta, että kasvit eivät koskaan olisi kertakäyttötavaraa. Toimiston palmun elinkaaren ei tarvitse jäädä muutamaan vuoteen vaan sama kasvi voi kasvaa kymmeniä vuosia ja tulla työpaikan rakastetuksi maskotiksi.

Eri puolella maailmaa vihreä symboloi toivoa, elämää ja kasvua. Näitä arvoja mekin vaalimme Vihersisustus Hetken jokapäiväisessä työssä. Ekologisuus ja eettisyys huomioidaan kaikissa työvaiheissamme aina logistiikan järjestämisestä, ruukkutoimittajien valintaan ja kierrätykseen. Ekologisesti viljellyt kasvit tulevat valikoimaamme heti, kun niiden saatavuus on riittävän luotettavalla tasolla. Vihreät arvot eivät ole meille sanahelinää tai rasite, ne ovat toimintamme eliksiiri.

Mikään ei ole palkitsevampaa kuin saada kasvit kukoistamaan pitkäikäisesti ja ihmiset hullaantumaan niistä. Onko nyt sinun hetkesi laittaa viherasiat kuntoon? Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä. Olemme olemassa ratkaistaksemme vaativimmatkin tarpeesi – haasta meidät!

Tiina Aroniitty
Vihersisustus Hetken ”mullantuoksuinen” yrittäjä