Huolto

Kasvien kunto luo tiedostamattomalla tasolla mielikuvaa siitä, miten yrityksissä pidetään asioista ja ihmisistä huolta. Hyödynnä kasvien huoltopalvelumme, niin voit itse keskittyä omaan ydintoimintaasi ilman turhia huolia.

 

Kasvien huoltosopimukset

Viherkasvit työtiloissa vähentävät stressiä, lisäävät tuottavuutta ja parantavat ilmanlaatua. Kasvien on kuitenkin oltava terveitä ja voitava hyvin, jotta niistä saadaan kaikki hyöty irti. Tee viherkasvien huoltosopimus kanssamme. Me tunnemme kunkin kasvilajin vaatimukset ja huolehdimme siitä, että kasvit ovat puhtaita, kauniita ja terveitä ympärivuoden.

Kysy lisää kasvien huoltosopimuksista ›

 

 

Viherkasvit vuokraamalla

Vihersisustuksen vuokraaminen on varteenotettava vaihtoehto, kun et halua sitoa pääomaa hankintoihin. Vuokraamalla kasvit meiltä varmistat, että vihersisustus on aina edustuskunnossa, sillä kuukausihintaamme sisältyy ammattitaidolla toteutettu kasvien huolto. Annamme palvelulle takuun, joka kattaa kasvien vaihdot. Sopimusajan umpeuduttua voit joko lunastaa kasvit itsellesi tai päivittää vihersisustuksen uusimpien trendien mukaiseksi. Helppoa!

Kysy lisää viherkasvien vuokraamisesta ›

 

 

Kausikasvisopimukset

Kausikasvien istutus alkaa narsisseilla pääsiäisenä ja jatkuu kesäkukkien istutukseen kesäkuussa. Syksyn lähestyessä krysanteemit, koristekaalit ja havut istutetaan ruukkuihin koristamaan sisäänkäyntejä ja talven lähestyessä istutuksiin vaihdetaan talvikauden kukat. Kiinteällä kuukausihinnalla voit jättää kausikasvien suunnittelun, toteutuksen ja huollon ammattilaisen tehtäväksi. Toki voit halutessasi osallistua kasvien valintaan, jos kasvit inspiroivat sinua yhtä paljon kuin meitä.

Kysy lisää kausikasvisopimuksista ›