Vuosi 2018 purkissa

Uuden vuoden kynnyksellä on tapana pysähtyä summaamaan mitä kuluneeseen vuoteen on mahtunut. Tänä vuonna tällainen vuosikatsaus on erityisen mukava ja jännittävä tehdä, sillä se on meille yrityksenä ensimmäinen.

Vihersisustus Hetki perustettiin toukokuussa ja välillä on vaikea uskoa, että kaikki tapahtunut on mahtunut vain reiluun puoleen vuoteen!

Miltä ensimmäinen vuosi sitten näytti?

Olemme saaneet olla kuluneen vuoden aikana mukana monessa merkityksellisessä projektissa. Olemme loihtineet uutta ilmettä toimitiloihin, parantaneet viihtyisyyttä useilla työpaikoilla ja luoneet uniikkeja viherseiniä ja -tauluja. Kesällä viherrakennusprojektit, siirtonurmien asennus, puiden leikkaukset ja puutarhojen hoito pitivät meidät kiireisinä vihersisustusprojektien ohella.

On ollut mahtavaa, että saimme palvella kuluneen vuoden aikana asiakkaita hyvin eri sektoreilta. Vihersisustimme niin mainostoimistoa, ohjelmistotaloa, rahoitus- ja konsulttialan yritystä, kauppakeskusta, kirkkoherranvirastoa kuin kunnan tilojakin. Myös yksityisasiakkaille loihdimme näyttäviä ulkoistutuksia ja vihertauluja sekä autoimme puutarha-alan ammattitaitoa vaativissa töissä useilla pihamailla.

Millaista palautetta saimme?

Halu kiireettömyyteen asiakkaan kohtaamisessa ja tinkimättömyyteen työn laadussa olivat syitä perustaa Vihersisustus Hetki. Kulunut vuosi on ollut monella tapaa unelmien täyttymys. Tavoitteemme pystyä palvelemaan asiakkaita mahdollisimman hyvin on asiakaspalautteen perusteella onnistunut ja sen parempaa palkintoa yrittäjä ei voi saada.

”Kilpailutimme vihersisustushankkeen ja valitsimme Vihersisustus Hetken, koska saamamme palvelu oli loistavaa. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Etenkin ruukut ovat todella hienot. ” – Rahoitusalan asiakas

“Kiitos Tiina, loistavaa palvelua ja huippujälkeä – ilo työskennellä ammattilaisen kanssa.” -Valvoja viherrakennusprojektissa

“Tiinan kanssa saimme heti tunteen, että meitä kuunnellaan ja palvellaan. Niin kuin vain aidossa auttamistarkoituksessa toimiva voi antaa.” – Isolta Oy

”Sain aivan mahtavaa palvelua, josta olen kertonut eteenpäin. Vihersisustus Hetkeltä löytyi aina aikaa ja halua palvella kun valitsimme tuotteita sisustettavaan kohteeseen.” – Sisustussuunnittelijakumppani vanhainkoti-projektissa

Mitä odotamme tulevalta vuodelta?

Vuosi 2018 näytti meille, että vihersisustamisen suosio jatkaa kasvuaan. Myös tulevan vuoden uskomme olevan työntäyteinen ja odotammekin innolla jokaista uutta projektia ja asiakassuhdetta.

Mielestämme puutarha-alan ammattitaito on vihersisustajalle välttämätöntä. Ilman hyvää kasvituntemusta ja kasvinhoidon lainalaisuuksien ymmärtämistä, eivät kasvit kukoista eikä ylivertaista asiakaspalvelua ole mahdollista tuottaa. Jaammekin osaamistamme mielellämme ja toivotamme heti vuoden vaihteen jälkeen ensimmäisen puutarhuriksi opiskelevan työharjoittelijan tervetulleeksi joukkoon.

Kiitokset tästä vuodesta mahtaville asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme! Työskentely kanssanne on ollut todella palkitsevaa ja lähdemme uuteen vuoteen innostuneena.

Hyvää ja kukoistavaa vuotta 2019 kaikille!

– Tiina Vihersisustus Hetken ”mullantuoksuinen” yrittäjä

Ps. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa